Bericht onleesbaar? Klik hier .
 
  Succesvol ondermen met de data, Kennis en netwerken van KvK  
 
 
Internationale Handel  
Bijeenkomsten  
 
 
De route naar internationaal succes begint in Nederland
 
 
 
 
De route naar internationaal succes begint in Nederland

Geachte heer/mevrouw Bestuur,

Kennis van de markt, de economische ontwikkelingen, kansrijke sectoren en zakencultuur vergroten uw kans op succes. Behalve advies bieden wij u een aantal bijeenkomsten over internationale handel. Deze bijeenkomsten organiseren wij door het hele land en behandelen diverse onderwerpen.
De komende maanden staan de volgende bijeenkomsten op de agenda.
 
 
 

 

Road2Turkey Health
De gezondheidssector in Turkije is nog volop in ontwikkeling. U wilt ook graag vooraan in de rij staan en weet dat u voor kansen en uitdagingen komt te staan. De gezondheidssector in Turkije is de grootste in de regio Midden-Oosten. De Turkse overheid zal de komende jaren nog eens € 45 miljard extra investeren in de gezondheidssector, o.a. in R&D. Juist Turkije biedt dan ook groeikansen voor Nederlandse bedrijven.

27 oktober Rotterdam
Meer informatie en aanmelden
 
 
 

 

Road2Latijns-Amerika

Latijns Amerika; een opkomende regio met economische groeiperspectieven. Brazilië met zijn 190 miljoen inwoners. Mexico met zijn Free Trade Agreement met de Verenigde Staten en Canada. En wat te denken van Colombia ? Er wordt een economische groei van 5% voorspeld in 2015.

Waar liggen de kansen?
Maar waar liggen de kansen? Welke sectoren bieden mogelijkheden ? Hoe moet ik beginnen en wat heb ik nodig ? Om antwoord te geven op deze vragen organiseren wij in samenwerking met RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) de bijeenkomst Road2LatinAmerica. Op een presenteerblaadje krijgt u meer inzicht in uw kansen in dit boeiende continent. Naast marktinformatie krijgt u toegang tot het netwerk Latijns-Amerika waardoor wij uw stap om te gaan exporteren naar Latijns-Amerika kleiner maken.


20 november Vianen
Meer informatie en aanmelden
 
 
 

 

Road2import
U wilt gaan importeren omdat u denkt een gat in de markt te hebben gevonden. Maar succes komt niet vanzelf. Daar gaat een aantal stappen aan vooraf.
Experts en ervaren ondernemers informeren u over de stappen die u moet nemen om een  succesvolle importeur te worden. En u hoort alles over de belangrijkste documenten en verzekeringen.

25 november Tilburg
Meer informatie en aanmelden
 
 
 

 

Ce-markering: nut of noodzaak?
Importeurs en fabrikanten die een industrieel product op de Europese markt brengen, hebben te maken met CE-markering. Dat geeft aan dat het product voldoet aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. In deze workshops hoort u alle ins en outs zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

28 oktober Arnhem
Meer informatie en aanmelden
 
 
 

 

Road2Turkey
Turkije heeft meer dan 72 miljoen mensen, een relatief jonge goed opgeleide beroepsbevolking, een groeiend besteedbaar inkomen en een gemiddelde economische groei van circa 5%. Dat biedt volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. In deze bijeenkomst krijgt u een goed beeld van de Turkse markt.

13 november Utrecht
Meer informatie en aanmelden
 
 
 
 

 

Exportdag
In een gevarieerd programma delen experts en ondernemers hun kennis en ervaring met u. Verder kunt u deze dag uit negen praktische workshops over onder meer de export naar Duitsland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

28 oktober Utrecht
Meer informatie en aanmelden
 
 
 

 

Kansen op de internationale markt voor de industrie
Tijdens het ondernemersevent ‘Deventer Marktplein’, organiseren wij vier inspiratiesessies gericht op het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk, China, Turkije en Duitsland. Specialisten vertellen hun verhaal en u krijgt informatie over kansrijke sectoren, zakelijke cultuur en distributiekanalen.

19 november Deventer
Meer informatie en aanmelden
 
 
 

 

 
 
 
Road2 bijeenkomsten
Op de hoogte blijven van alle bijeenkomsten op het gebied van import en/of export? Kijk op www.kvk.nl/groeikansen/road2export/
 
 
 
 
U ontvangt deze mail omdat u heeft aangegeven e-mailberichten te willen ontvangen.
Als u deze mail niet meer wilt ontvangen, kunt u zich
afmelden.
Kamer van Koophandel Kroonstraat 50 3511 RC Utrecht T 088 585 15 85
Lees ook onze disclaimer & privacy statement